Jam një nënë vetë ushqyese, burri më ka vdekur dhe jetoj vetëm me djalë. Unë punoj por nuk mundem t’ia dal. A më lejohet t’i marr vitrat pasiqë familja dhe të afëmit mi sjellin.

?Përgjigja: Nëse t’i sjellin në formë ushqimi, kjo lejohet, sepse qenke nevojtare. Por gabimi te shqiptarët dhe në shumë vende është se vitrat I japin në para, dhe kjo nuk e kryen obligimin e vitrave. Vitrat jepen ushqim.

?Për një person 3 kg nga ushqimi qe mund të matet me grushta si psh miell, oriz…

✏️Pra, familjareve mund t’ua sqarosh këtë, dhe ata mund të t’i sjellin këto ushqime ty, nuk ka problem.

?Nëse ata duan të të japin edhe para jashtë këtyre, ajo llogaritet sadaka.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva