Kujdesi për veshje të bukur

Pyetje:
Shejh i nderuar, Allahu ua dhashtë të mirat, disa njerëz kujdesen për veshjen e rrobave më të bukura, ndërsa disa të tjerë nuk kujdesen për veshje të bukur, edhe pse të dy palët kanë kushte materiale për këtë, andaj cili nga këta ka bërë veprim të qëlluar?

Përgjigje:
Ai i cili zbukurohet me veshje ka vepruar siç duhet, sepse Allahu është i bukur dhe e do të bukurën. Kur Allahu e begaton dikë me pasuri, Ai dëshiron që t’i shohë gjurmët e asaj begatie tek ai njeri. Gjithashtu kjo është falënderim ndaj Allahut për begatinë e Tij.

Shejh Salih el Feuzan
Përktheu: J.B

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva