Kur fillon dhe mbaron koha e lejimit të marrëdhënies intime mes bashkëshortëve gjatë Ramazanit?

ramazan

Kur fillon dhe mbaron koha e lejimit të marrëdhënies intime mes bashkëshortëve gjatë Ramazanit?

Hoxhë Jeton Bozhlani: Koha e marrëdhënieve intime mes bashkëshortëve gjatë Ramazanit zgjatë sa koha e lejuar për ngrënie, d.m.th. që nga perëndimi i diellit (iftari) deri kur përfundon syfyri.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva