Mësim

Në një fshat të vogël që ndodhet në anën lindore të Medines, hasa në një litar që zgjatej nga njëra shtëpi e tij e gjer tek dera e xhamisë. I pyeta banorët e fshatit për këtë dhe më thanë se, kjo është shtëpia e një njeriu të thyer në moshë e të verbër, i cili nuk ka askënd që ta çoj deri në xhami. Kësisoj, ai mbahet në këtë litar, sa herë që shkon në xhami dhe kthehet prej saj në shtëpi, dhe atë për çdo namaz.

Eh, si është gjendja me të rinjtë, që gëzojnë shëndet, fuqi dhe sy?

Shejh Abdurrezzak El-Bedr (Allahu e ruajttë)

www.al-badr.net

Përktheu: Petrit Perçuku

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva