Në rast se personi ha nga harresa

Në rast se personi ha nga harresa kur është agjërueshëm në Ramazan dhe pastaj vazhdon të mos agjërojë atë ditë pa e ditur se nuk i është prishur agjërimi, a duhet ta kompensojë atë ditë?

Hoxhë Jeton Bozhlani: Personi që ka ngrënë me harresë gjatë agjërimit dhe më pas ka vazhduar të hajë me bindjen se i është prishur agjërimi, për shkak të paditurisë, ai obligohet ta kompensojë atë ditë dhe nuk ka ndonjë obligim tjetër.

Shpërndaje artikullin