Pikat për veshë, hundë dhe sy a e prishin agjërimin?

ramazan

 

Pikat për veshë, hundë dhe sy a e prishin agjërimin?

Hoxhë Jeton Bozhlani: Pikat për veshë, hundë apo sy, nuk e prishin agjërimin.

Nëse shija e pikave të hundës arrin në fyt, agjëruesi duhet të pështyjë, të mos i përpijë (pikat). Kjo është më e sigurt, megjithëse ajo është sasi e vogël që neglizhohet, sikurse sasia e vogël e ujit të abdesit që na mbetet në gojë.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva