Në dritën e Kur’anit dhe Sunetit

Vallëzimi i grave nëpër dasma

Shejh Muhamed bin Salih El-Uthejmin (Allahu e mëshiroftë)

http://www.ibnothaimeen.com/all/noor/article_5219.shtml

Pyetje: Çfarë është gjykimi lidhur me vallëzimin e femrës nëpër dasma, (kuptohet) vetëm para grave tjera?

Përgjigje: Vallëzimi është gjë e urryer, edhe nëse bëhet para grave. Na kanë arritur lajme shqetësuese për gjërat që ndodhin në asi vende (…), andaj, unë nuk e shoh si të lejueshëm vallëzimin që bëhet nëpër festa, apo dasma, apo raste tjera.

Përktheu: Petrit Perçuku

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva