Vizita e varreve menjëherë pas namazit të Bajramit vetëm apo dikur pas ditë familjarisht, a ka bazë në Islam?

4eff6b22-0c6b-49bc-8022-91b8f1d2116a

Vizita e varreve menjëherë pas namazit të Bajramit vetëm apo dikur pas ditë familjarisht, a ka bazë në Islam?

Hoxhë Namik Vehapi: Vizita e varrezave pas Bajramit është bidat dhe nuk ka bazë në fe, madje edhe caktimi i ndonjë dite të veçantë për vizitë të varrezave konsiderohet bidat.

Gjithashtu nuk duhet që dita e Bajramit, e cila është ditë gëzimi për plotësimin e Ramazanit, të shndërrohet në ditë mërzie.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva