A bëj mëkat nëse mërzitem për shkak të ndërprerjes së agjërimit nga ardhja e menstruacioneve?

?Përgjigjja: Jo nuk bën mëkat nëse gruaja mërzitet se i kanë ardhur menstruacionet dhe do që të jetë agjërueshëm në Ramazan.

✒️Mirëpo, ky është ligj i Allahu të cilin e ka caktuar te bijat e Ademit, andaj duhet pajtuar me Caktimin e Allahut.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva