A e prish agjërimin dalja e gjakut nga hundët (fjetur dhe zgjuar)?

A e prish agjërimin dalja e gjakut nga hundët (fjetur dhe zgjuar)?

Hoxhë Ahmet Hoxha: Dalja e gjakut nuk ka argument se e prish agjërimin.

Shpërndaje artikullin