A e prish agjërimin përhapja (lëvizja) e anestezionit nëpër trup?

Pyetje: “A e prish agjërimin përhapja (lëvizja) e anestezionit nëpër trup dhe dalja e gjakut gjatë nxjerrjes së dhëmbit?”

Përgjigje: “Të dyja këto nuk e prishin agjërimin, mirëpo s’lejohet të përpihet gjaku që del nga dhëmbi”.

(Shejh Ibn Uthejmin- El-fetaua 1/511).

Fetua për agjëruesin
Përktheu: Petrit Perçuku

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva