A lejohet blerja e ndonjë dhurate për familjen me rastin e urimit dhe ardhjes së Ramazanit?

A lejohet blerja e ndonjë dhurate për familjen me rastin e urimit dhe ardhjes së Ramazanit?

Hoxhë Jeton Bozhlani: Dhuratat me rastin e hyrjes se Ramazanit nuk kanë bazë në sunet, prandaj nuk bën të veprohen.