A prishet agjërimi nëse merret gjaku përmes dorës për analiza?

ramazan

A prishet agjërimi nëse merret gjaku përmes dorës për analiza?

Hoxhë Bajram Sefedini: Marrja e gjakut për analiza nuk e prish agjërimin. Por, nëse njeriu frikësohet se pas dhënies së gjakut ndjen ligështi dhe nuk mundet ta plotësojë agjërimin deri në iftar, dhe se ato analiza nuk janë urgjente, atëherë është më mirë që ato të bëhen pas agjërimit.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva