A të ha iftar së pari apo të shkoj në xhami për namaz?

?Përgjigjja: Nëse e ke xhaminë afër (vlen për burrat), ha disa hurma për të çelur iftarin dhe dil në xhami për faljen e namazit të akshamit.

✏️Pastaj kthehu dhe ha iftar sa të duash. E nëse xhaminë nuk e ke afër, atëherë zgjedh si të duash: nëse do ha iftar, nëse do e fal akshamin. Kryesorja është që akshami të falet në kohën e vet.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva