Më rrjedh gjak nga dhëmbët kur jam në gjumë, a e prish kjo agjërimin?

ramazan

Më rrjedh gjak nga dhëmbët kur jam në gjumë, a e prish kjo agjërimin?

Hoxhë Lulzim Perçuku: Kur je duke fjetur dhe e përpinë gjakun, kjo është e pavetëdijshme dhe nuk e prish agjërimin. Kur je zgjuar pështyje atë, mos e përpij. E nëse e përpinë pa dëshirë duke mos mundur ta ndalësh, nuk e prish agjërimin.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva