A është e lejuar t’i emërtojmë fëmijët me emra shqip që kanë kuptim të mire apo është më mire t’i emërtojmë me emra që kanë kuptim islam ?

?Përgjigjja: Dyjat janë të lejuara, mirëpo më e mira është që fëmijët të emërtohen me emrat e pejgamberëve dhe të sahabive si dhe të muslimanëve të mirë, si psh tabineve apo dijetarëve tjerë.

✒️ Prindi merr shpërblim për vendosjen e emrit të mirë fëmijës së tij.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva