Një këshillë rreth festimit të Shën Valentin-it nga ana e muslimanëve (me besim të dobët)!

red-roses-getty

Përgjigjje: Kjo festë me bazë në fenë e krishtere.

Çdo festë që festohet nga ana e myslimanëve e cila nuk ka bazë në Islam, e sidomos nëse ka bazë në fetë e tjera, është e ndaluar/haram.

Myslimanit i lejohet të festojë veç dy festa: Fitër Bajramin dhe Kurban Bajramin.

Të gjitha festat e tjera janë të ndaluara.

Hoxhë Lulzim Perçuku.

  • Shpërndaje
Share on facebook
Share on telegram
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on email

NA NDIQNI NË FACEBOOK

ABONOHU NË EMAIL

Pranoni postimet e reja në email duke u abonuar

POSTIMET E FUNDIT

RËNDËSIA E TEUHIDIT

MË TË KLIKUARAT

Arkiva