Fuqia e Allahut është e madhe.

  • Post category:Të ndryshme
Fuqia e Allahut është e madhe.

Fuqia e Allahut është e madhe. Allahu e shëron edhe sëmundjen që është e pashërueshme. Imam Buhariu kur ka qenë i vogël ka qenë i verbër. Nëna e tij e ka lutur Allahun sinqerisht dhe Allahu ia ka kthyer shikimin. Pastaj ai është bërë imam i madh prej të cilit ka pasur mirësi të madhe.