Nese te vdes femija ne bark ne muajin e 3 dhe atij i ka rrahut zemra, a konsiderohet qe vdes si shpirt edhe pse nuk ka lindur dhe a e sheh femijen nena ne boten tjeter?

Nese te vdes femija ne bark ne muajin e 3 dhe atij i ka rrahut zemra, a konsiderohet qe vdes si shpirt edhe pse nuk ka lindur dhe a e sheh femijen nena ne boten tjeter?

Edhe pse sipas mjekesise i rreh zemra, ne islam shpirti i fryhet 4 muajsh apo 120 dite sipas mendimit te shumices se dijetareve. Ne kete rast nuk ka pasur shpirt Allahu e di me se miri!
Ka nje mendim qe 40 dite i fryhet shpirti.
Nena nese ben saber padyshim qe do te marre shperblim per humbjen e saj. Ajo ne xhennet mund te kerkoje çfare te doje.